vuxen akut myeloisk leukemi behandling (pdqто): behandling [] Ändrar till denna sammanfattning (03/28/2014)

PDQ cancerinformations sammanfattningar ses över regelbundet och uppdateras när ny information blir tillgänglig. Detta avsnitt beskriver de senaste ändringarna som gjorts i denna sammanfattning och med datumet ovan.

importan; Det är möjligt att huvudtitel rapporten Hodgkins sjukdom är inte det namn du förväntat. Kontrollera synonymer notering att hitta alternativa namn (s) och oordning indelning (s) som omfattas av denna rapport.

Denna sammanfattning är skriven och underhålls av PDQ Adult Treatment Editorial Board, som är redaktionellt oberoende av. Sammanfattningen avspeglar en oberoende granskning av litteraturen och representerar inte en programförklaring eller NIH. Mer information om summariska politik och roll PDQ redaktioner upprätthålla PDQ sammanfattningar kan hittas på det här PDQ Sammanfattning och PDQ s Comprehensive Cancer Databas sidor.

Denna information är producerad och tillhandahålls av Nationa; Cance; Institute (). Informationen i detta ämne kan ha ändrats sedan det skrevs. För den mest aktuella informationen, kontakta Nationa; Cance; Institutet via webbplatsen på Internet på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-CANCER.

 Offentlig information från National Cancer Institute