8 friska levande tips

En nyp är i luften, som sommaren underlättar i höstsäsongen. börjar fotbollssäsongen, och det gör skolan. Semestern är precis runt hörnet. Så är influensasäsongen. För att hålla dig frisk under de närmaste månaderna, har vi fått dessa tips

Ta bort TV-apparater, datorer och prylar från barnens sovrum, Undvik stora måltider före sänggåendet; Utveckla en regelbunden läggdags rutin; Ställ fasta sovtider och väckningstider; Se till att sovrummet är tyst, mörkt, avkopplande – och inte för varmt eller kallt; Hjälp barnen lugna ner några timmar före sänggåendet, Tunga studerar, textmeddelanden eller videospel ska sluta i tidigt på kvällen.

Åldrar 3-5: 11-13 h; Åldrarna 5-12: 10-11 timmar; Åldrar 11-17: 9.5-9.25 timmar

Det är en allt-förbi-tid – bakluckan fest! Tailgating dag har gått långt bortom hamburgare och pommes frites. Du hittar allt från ost dopp kryddig kyckling vingar.

Inte förtvivlan: Din bakluckan sprids inte behöver åsidosätta din viktminskning plan. Grillade kabobs är bra pris på fältet. Bara spett grönsaker, frukt och magert kött, och dra i din favorit marinad. Fisk och skaldjur, salsor, wraps, och grytor är bra att äta också. En Crock-Pot chili – laddad med fiberrik, hög proteinhalt bönor – är en klassisk baklucka skålen (glöm inte Beano).

Kom bara ihåg, alkohol är packad med kalorier. Njut av din favorit brygd, men byta ut den för noll-kalori drycker partiet rullar längs. Det handlar i hur du spelar spelet!

Har ditt barn får tillräckligt med sömn? Om inte, kan det påverka mer än sömnighet i skolan. Studier tyder på att det kan finnas ett samband mellan brister i sömn och övervikt. Sömn brister kan öka hunger hormoner – så barnen äter mer. Även barn är mindre benägna att få motion (och bränna bort kalorier) när de är trötta.

För att hjälpa barn och tonåringar får en god natts sömn

Hur mycket sömn gör school behöver? Det beror på barnet. Men här är några generella riktlinjer från National Sleep Foundation

Om du har slutligen beslutat att sparka vana, det finns goda nyheter: Att sluta röka kommer inte göra dig upp i vikt på lång sikt. Vissa människor plocka upp 4 eller 5 pounds tidigt, men det är bara tillfälligt.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …