7 mest lockande sockerhaltiga livsmedel

Vi älskar alla lite socker, men USA: s sötsaker har gått vägen överbord. Från drycker till snacks till efterrätter, det finns gott om söt mat. Och alltför många av oss hänge för mycket och för ofta.

Vi har alla våra egna favorit sockerhaltiga livsmedel och dessa är de 10 bästa söta frestelser för mig och min familj – och några alternativ som fortfarande kommer att tillfredsställa.

När du är törstig idén om en iskall smakrik iste dryck kan vara så lockande. Dricka en 16-ounce flaska söt Iste lägger cirka 160 kalorier och cirka 40 gram socker.

tillfredsställande Alternative

Så länge du är bra med den alternativa sötningsmedlet aspartam, kan du oftast hitta några av samma smaker i en diet version med noll kalorier.

Ett ännu bättre alternativ är att brygga din högst smaksatt grön, svart eller vitt te och hålla den i kylskåpet för en uppfriskande kall dryck ett par timmar senare. Det behövs ingen sötningsmedel, eftersom iste har så mycket smak av sin egen.

Några av tepåsar jag har hittat för att göra det bästa Iste är blåbär granatäpple grönt te, mandarin orange grönt te, och vanilj karamell svart te.

Yoghurt är en bra mellanmål, med tanke på att det pumpar upp din dag med protein och probiotika. Problemet är att vissa smaksatta yoghurt kan skärper sockret till ett belopp av 33 gram socker per 6-ounce servering.

tillfredsställande Alternative

Ljus yoghurt överflöd – sötad med alternativa sötningsmedel. Men du kan också skapa din egen. Här är hur

Genom att göra din egen smaksatt yoghurt, minskar den totala sockerhalten med cirka 16 gram (9 gram är från laktos i yoghurt och tre är från bären.)

Du får också fyra gram fibrer per portion, plus diverse näringsämnen och fytokemikalier från hallon.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …