5 fantastiska film inspirerade recept

Detta är en rolig tid på året om du är en ivrig biobesökare – det är Oscar tid! Om du är som jag, så får man inte ut på bio mycket (om det inte är en PG-klassade film du ser med dina pre- tonåringar), men du åtminstone försöka att uppmärksamma filmer nominerade för bästa bild.

Ämnena för årets nominerade sträcker sig från att ta flyget till Finding Neverland, från en pre-wedding resa mellan vänner i Santa Barbara vin land till en ung kvinna på jakt efter boxning ära en musikalisk legend vars liv och arbete fortsätter att inspirera världen .

För att hedra dessa fem fina Oscar utmanare, här är fem roliga recept för att få dig att Oscar natten humör!

The Aviator handlar om liv berömda flygare (och film mogul) Howard Hughes mellan 1920- och 1940-talet. Från klipp jag har sett av filmen tar Howard många dips och dyk i sina olika flygande maskiner. Och vad bättre sätt att visa doppning och dykning än med en fondue gaffel?

I medelstor kastrull, smälta smöret. Ta bort från värmen, blanda i gräddfil och mjöl för att göra en pasta. Vispa i mjölken och halv-och halv och koka på medelvärme under omrörning. Sänk värmen till sjuda, rör i salt, peppar och cayenne, och rör ofta tills såsen tjocknar (ca 5 minuter). Vispa i ytterligare en matsked Wondra mjöl, om det behövs, för önskad tjocklek; Ta bort från värmen, lägg i strimlad ost och rör om väl. Häll ost i fondue gryta eller långsam spis inställd på HÖG. Servera med kuber av surdeg eller franskt bröd, eller lätt kokta grönsaker (broccoli eller blomkålflorets fungerar bra).

Utbyte: 4-6 portioner

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …