20 skuldfria splurges

Det finns inget som att sitta tillbaka under en fläkt eller skugga träd, smutta på en uppfriskande drink eller äta en iskall fryst behandla under “hund dagar” i sommar. Kalla drycker och frysta desserter är en rituella under de långa, varma dagar när barnen är på semester, scheman är avslappnad och levande är lätt.

Naturligtvis är det inte så avkopplande att tänka på hur mycket socker, fett och kalorier kan hittas i någon av dessa kylning behandlar. De goda nyheterna, säger Bonnie Taub Dix, RD, är att du kan njuta av kalla godsaker som också kommer att hålla dig “känsla ljus och ser bra ut i dina shorts, baddräkter, och skimpier, bo-cool kläder.”

Ett utmärkt exempel är vatten. Vad kan vara mer uppfriskande än en iskall glas vatten, smaksatt med en kil av citron, en kvist mynta, en skvätt tranbärsjuice, eller en skiva gurka? Vatten återfuktar bättre än någon annan dryck, och det är kalorifritt!

Men låt oss vara realistiska. Vatten kommer inte att klippa det när vad du verkligen behöver är en behandling.

Alla är hälften på semester under sommaren och en del av denna mentalitet är lusten att betala “, säger Ellie Krieger, värd för Food Network frisk aptit.” Det är inget fel med semester mentalit; tricket är att göra det på ett hälsosamt sätt.

Hennes råd: Njut av naturens bounty, såsom de naturligt läckra och super-näringsrik frukt som finns överallt denna tid på året. Om du tar dig tid att verkligen njuta av det, kan en frisk, mogen bit frukt känns som dekadent som en plätt.

Om du behöver något kallt och krämigt, föreslår Kreiger frysa yoghurt rör eller försöker en av de dubbel spottas glass som har en tredjedel mindre fett och hälften av kalorierna av super-premium glass. Om du bara måste ha super-premium glass, följa Kreiger taktik: “Do not hålla den i huset i stället, ta en promenad, få små eller barnstora scoop, och njuta av varje tugga..”

Här är 20 mer uppfriskande (och skuldfri!) Behandlar du kan få för under 100 kalorier

KÄLLOR: Ellie Kreiger, MS, RD, författare, små förändringar, Big Resultat; värd, frisk aptit, matnätverket. Bonnie Taub Dix, MA, RD, spokeswomaon, Dietetic Association.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …