12 dagars semester mat gåvor

Den perfekta gåvan för många människor är ett livsmedel present. Tänk på det: Förr eller senare blir mat som konsumeras, och det kommer inte att samla damm sitter på en hylla eller tar upp utrymme i en garderob.

Som jag ser det, kan du aldrig ha för många festliga mat gåvor till hands under semesterperioden. Du kan ta dem till parter som lyxfnaskgåvor, eller ge dem till vänner eller grannar som slutar med oväntat. När du inte riktigt vet vad man ska ge vänliga medarbetare eller duktiga lärare, ge bort mat. Alla har fått att äta!

För att ge dig några idéer – 12 för att vara exakt – Jag har sammanställt 12 dagar till ett värde av semester mat gåvor. Men dessa är inte din typiska semestererbjudanden – det finns ingen fruktkaka att skämta om, inga klibbiga burkar av inaktuella popcorn parkerad under trädet, inga obligatoriska flaskor vin ges som värd eller värdinna gåvor.

Några av dessa gåvor du kan beställa på nätet, och några du monterar hemma och leverera personligen. De får inte alla vädjar till er, men det borde finnas något här för vem som helst.

Det finns flera märken av granatäpple Grönt te ute. Men den blanka röda tenn från Republiken Tea gör en särskilt festlig gåva. Det är en gåva som håller på att ge, eftersom varje burk innehåller 50 tepåsar att njuta av. Skicka den i en vacker presentask eller linda med ganska cellofan eller mjukpapper. Du kan omfatta ett vattenglas eller mugg, för.

I stället för vin, ge vänner en Napa Valley företagets mest sålda duo: en flaska citron Pepper olivolja och en flaska Blackberry Vanilla Balsamvinäger. “När dessa två paras ihop, smaken bara dyker”, säger ägaren Tony Pennisi, som säger kombinationen upptäcktes helt av en slump.

Denna relativt ungt företag, Big Paw (startade 1993) inte annonsera. De säljer sina gourmet varor på bondens marknader i norra Kalifornien, och nu på nätet. De kommer att skicka sina produkter överallt Federal Express kommer att gå. Du hittar dem på www.bigpawgrub.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …