10 tips för en tunnare tacksägelse

Tacksägelse kommer endast omkring en gång per år, så varför inte gå vidare och betala? Eftersom gå upp i vikt under semesterperioden är en nationell tidsfördriv. År efter år, de flesta av oss packa på åtminstone ett pund (vissa vinst mer) under helgerna – och hålla extra vikt permanent.

Men tacksägelse inte har att sabotera din vikt, säger experterna. Med lite know-how, kan du tillfredsställa din önskan om traditionella favoriter och ändå njuta av en skuldfri Thanksgiving fest. När allt kommer omkring, som stoppade är en bra idé om du är en kalkon!

Skapa en kalori underskott genom att utöva för att bränna bort extra kalorier innan du någonsin frossa i din favoritmat, föreslår Connie Diekman, Med, RD, tidigare ordförande för Dietetic Association (ADA).

“Ät mindre och motionera mera” är den vinnande formel för att förhindra viktökning under helgdagar “Diekman säger.” Öka dina steg eller förlänga din träningsrutin de kommande veckorna och särskilt festdag.

Gör fitness en familj äventyr, rekommenderar Susan Finn, PhD, RD, ordförande för rådet om Fitness och Nutrition: “Ta en promenad tidigt på dagen och sedan igen efter middagen Det är ett underbart sätt för familjer att få fysisk aktivitet och njuta. semester tillsammans. ”

Även om du kanske tycker att det är vettigt att spara kalorier för stor måltid, säger experterna att äta en liten måltid på morgonen kan ge dig mer kontroll över din aptit. Börja dagen med en liten men tillfredsställande frukost – såsom ett ägg med en bit av fullkorns toast, eller en skål med hela korn spannmål med lättmjölk – så kommer du inte att svälta när du anländer till sammankomsten.

“Att äta en näringsrik måltid med protein och fiber innan du anländer tar udden av din aptit och tillåter dig att vara mer diskriminerande i din mat och dryck val”, säger Diekman.

Oavsett om du är värd Thanksgiving middag eller få några rätter att dela, göra dina recept friskare med mindre fett, socker och kalorier.

“Det finns mer socker och fett i de flesta recept än vad som behövs, och ingen kommer att märka skillnaden om du skummar kalorier genom att använda lägre kalori ingredienser”, säger Diekman.

hennes förslag

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …